Categories: Genel Bilgiler

Betasus Para Yatırma Seçenekleri İle Güvenli Yatırımlar Yapın

Betasus para yatırma seçenekleri her zaman en kaliteli yöntemlerin kullanılması üzerinedir. Nedir bu yöntemler?

Betasus Üyeleri Hangi Yöntemler İle Yatırım Yapıyor?

Gerçek bahislere girmek istediğinizde gerçek yöntemleri kullanarak para yatırmanız gerekmektedir. Betasus para yatırma seçenekleri belirlenirken sizlere hem kaliteli hem de güvenilir yöntemlerin sunulması önceliğe alınmaktadır. Seçkin platformlardan biri olduğu için ve üye sayısı yüksek olduğu için çok fazla yatırım yöntemleri sunulmaktadır.

Hızlı Payfix, Anında kredi kartı veya Anonda kripto gibi yöntemler kullanabilirsiniz. FTN, Vevoplay havale yahut Tiktak havale gibi seçeneklerde bulunmaktadır. Bunun yanında Anında QR, Payco, Kredi kartı veya Papara gibi herkes tarafından tercih edilen çok fazla yöntem sizlere sunulmaktadır.

Üye olmadan da Betasus para yatırma seçenekleri incelenebilmektedir. Ayrıca hesabınızı açmadan önce yatırım seçeneklerini görüntülemek isterseniz güncel adrese girerek en alt bölümü kullanabilirsiniz. Böylelikle herhangi bir yatırım yöntemini tıkladığınızda tüm liste karşınıza çıkmaktadır.

Betasus Para Yatırma Alt ve Üst Limitleri Nelerdir?

Sizlere sunulan her yöntem için minimum ve maksimum kullanabileceğiniz limitler şeffaflıkla açıklanmaktadır. Betasus para yatırma seçenekleri kullanırken mutlaka bu limitlere uygun hareket edilmelidir.  Kısacası en çok tercih edilen yöntemler ve bu yöntemler için belirlenen limitler:

  1. Papara yöntemiyle yatırım yapmak isterseniz en az 100 TL en fazla 500.000 TL aktarabilirsiniz.
  2. Anında QR yöntemini tercih ederseniz eğer alt yatırım 1 TL tek seferlik üst yatırım ise 10.000 TL olmaktadır.
  3. Kripto birimleriyle para aktarmak isteyenler için en düşük yatırım 1 TL en yüksek yatırım ise 250.000 TL almaktadır.

Gördüğünüz gibi çok farklı yöntemler farklı minimum ve maksimum limitler ile sunulmaktadır. Doğru bir şekilde yatırımlarınızı yaparken limitlere göre de seçimler yapabilirsiniz. Burada özgürlük tamamen size aittir.

Hızlı papara yöntemini kullanmak isterseniz eğer en az 250 TL en fazla ise 100.000 TL yatırılmaktadır. FTN yöntemini de yatırım yapmak için kullanabilirsiniz. Üstelik alt limiti sadece 1 TL olmaktadır. En fazla ise 10.000 TL yatırabilirsiniz. Bunun gibi her seçenek ücretsiz ve anlık olarak kullanılmaktadır.

Betasus Para Yatırma Seçenekleri Nasıl Kullanılmaktadır?

Betasus para yatırma seçenekleri toplamda 30’dan fazladır. Çok fazla yöntemi sunuluyor olması sizlere bu konuda kolaylık sağlamaktadır. Yatırım yöntemlerini kullanmak isterseniz üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Daha sonra ise yatırım bölümüne girdiğinizde tüm yöntemleri görebilirsiniz. Bunun yanında limitlerin belirlenmesi aktarımlarının sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir olması içindir. Limitlere uymadan yani limit dışı işlemleriniz gerçekleştirilecektir. Bundan dolayı da hangi seçeneği tercih ederseniz edin mutlaka Betasus‘ta açıklanan miktarlarda yatırım yapılması gerekmektedir. Seçim yaparken fazla seçeneğin bulunması adınıza olan hesapları kullanmanızı kolaylaştırmaktadır. Böylelikle isterseniz papara, isterseniz mefete veya  kredi kartı gibi çok fazla seçeneği kullanabilirsiniz.

editor

Recent Posts

Betasus Kayıp Promosyonları Kullanın, Kaybetmeyin

Betasus kayıp promosyonları kaybettiğinizde sizlere yeniden kazanma şansı veriyor. Bu şansın ayrıntılarını öğrenmek ister misiniz?…

4 hafta ago

Betasus Üyelik İşlemleri Nasıl Yapılır? Üyelik Detayları Nelerdir?

Betasus üyelik işlemleri sırasında üye adaylarının tüm işlemlerinin genel kurallara uygun olması istenmektedir. İşte izlemeniz…

4 hafta ago

Betasus Mobil Uygulaması İndirme ve Kurulumu

Betasus mobil uygulaması indirme adımlarında sitenin sizden bir ücret talebi olmamaktadır. Bu sürece dair merak…

1 ay ago

2024 Türkiye Betasus Genel Site Promosyonları

Betasus genel site promosyonları dahilinde her kuponda kazan. Free spinler ve free bet bonusları ile…

1 ay ago

Betasus Güvenilir mi? Genel Güvenlik Denetimleri Nelerdir?

Betasus güvenilir mi; sistemde güvenlik denetimlerine dair sıkı kontroller yapılmaktadır. Sizin için bu denetimlerin detaylarını…

1 ay ago

Betasus Papara Ödeme Yöntemi Hızla Para Aktarımı Sunuyor!

Betasus Papara ödeme yöntemi sayesinde hesabınıza yatırım yapmak ve kazancınızı çekmek çok kolay! Detaylar için…

1 ay ago